Residential by David Guerra

David Guerra Exhibits The Mountain House Residential

David Guerra, the project leader of the awarded project David Guerra's Mountain House Residential says, The Design was made for a family: the mother, her two married sons, her daughter-in-law and her grandchildren, to serve as a weekend refugee. It is located in a condominium in the outskirts of the city, surrounded by an ecological reserve. The mountains are the main attraction of the site, with all private and social areas developed in one single level, facing the beautiful view. The verandas of these premises are turned to a grassy courtyard where the swimming pool with a deck, a douche, a water mirror and a cascade is located..

Residential by David Guerra Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=43449

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Release homepage.

Design Events Calendar
Copyright © 2010 - 2019 Design Release - design-release.com - All Articles