Residential House by Peilun Li

Peilun Li Spotlights The Qing Residential House

Peilun Li, the lead designer of the award winning project Award Winning Qing Residential House explicates, The design challenge of this project is to balance the visual penetration and keep the sense of security at the same time. How to reserve four old Comphor trees in this site is also the issue. The designer tries to hierarchy the boundaries as the design strategy. The 5 concrete walls overlap each other and placed unparalleled by the big trees. They create transitional spaces for wandering and planting between the public field. For people both inside and outside, the walls become the canvas of shadows and light. .

Residential House by Peilun Li Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=68877

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Release homepage.

Design Classifications
Copyright © 2010 - 2019 Design Release - design-release.com - All Articles