Award Winning The Biggie Restobar

Nidhish Kurup Discloses The The Biggie Restobar

Nidhish Kurup, the thinktank behind the displayed work Restobar:The Biggie by Nidhish Kurup demonstrates, Designed to resemble an abandoned warehouse, the biggie started as an old house with a separate garage. The team at Zerogravity studio conceived a new MS structure to connect and envelop these two existing buildings and create a central seating space with a large volume. The first floor looks into this space and the entire volume opens out to the garden behind with existing trees. The old areas were renovated by the team to match the design language of the new spaces. The structure along with all its openings, decks and terraces were designed around the existing trees in and around the site..

Award Winning The Biggie Restobar Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=66466

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Release homepage.

Design Agency
Copyright © 2010 - 2018 Design Release - design-release.com - All Articles